VELI BELI-zidarska-fasaderska-dela-ikona-kvadrat

O NAS

Če ste se odločili da privoščite vaši hiši novo preobleko, potem ste na pravem naslovu!

Resnično vam priporočamo, da ne izgubljate več časa z iskanjem ponudnikov, saj vam bodo naši strokovnjaki izdelali kvalitetno fasado po najugodnejši ceni v Sloveniji.

Trenutno imamo izjemno ponudbo in sicer delamo fasado že od 12€ na kvadratni meter, če sami zagotovite material oziroma od 25€/m2, če vam ga priskrbimo mi.

V podjetju Zidarstvo in fasaderstvo VELI-BELI d.o.o., Kranj, Gorenjska se z izdelavo fasad ukvarjamo že dolgo vrsto let, lahko se pohvalimo z več kot 10 letnimi izkušnjami. Želimo si, da nam ponudite priložnost, da si pridobimo vaše zaupanje. Prepričali vas bomo, da smo ravno mi prava izbira za vas in za novo preobleko vaše hiše.

Fasada je izjemno pomemben del stavbe in s svojimi dolgoletnimi izkušnjami, ter strokovnostjo bomo poskrbeli, da bo vaša hiša ali druga stavba odeta v kvalitetno fasado. Priporočamo vam, da resnično več ne izgubljate dragocenega časa z iskanjem izvajalcev, če imate namen dobiti kvalitetno in ugodno fasado za vaš dom.

Če vas zanima, zakaj smo ravni mi najboljša izbira za vas, nas prosimo kontaktirajte in z veseljem vam bomo pokazali naše dosedanje projekte ter mnenja naših dosedanjih zadovoljnih strank. Po želji vas lahko tudi zapeljemo do objektov, ki smo jim izdelali fasado, kjer se boste lahko na lastne oči najbolje prepričali o kvalitetni izvedbi, ko pa boste vzeli v obzir še naše najugodnejše cene, ne boste več oklevali pri vaši izbiri.

Garantiramo vam najvišjo kakovost in najnižjo ceno, ter za tem 100% stojimo!

Delamo fasade po celi Sloveniji. Ni je fasade, ki je ne bi zmogli uspešno in hitro dokončati, ne ustrašimo se prav nobenega izziva. Zaupajte nam izdelavo vaše fasade.
Kontaktirajte nas in dobili boste same mojstre fasad zbrane na enem mestu!

Na vse fasade nudimo 10 let garancije!

Poleg izdelave fasad, se ukvarjamo tudi z manjšimi zidarski deli in polaganjem tlakovcev in še mnogimi drugimi zaključnimi deli v gradbeništvu.

Če vas zanima, zakaj smo ravno mi najboljša izbira za vas, nas prosimo kontaktirajte na GSM +386 40 202 097
in z veseljem vam bomo pokazali naše dosedanje projekte ter mnenja naših dosedanjih zadovoljnih strank.